buna ziua!
detin mai multe credite pentru nevoi personale negarantate, dintre care unul in franci elvetieni.
acest credit a fost declarat scadent din cauza neplatii ratelor.
mentionez in continuare ca detin card de salariu la o alta banca, care a fost blocat.
am incercat sa ajung la o intelegere cu executorul bancar, a zis ca este posibil sa esalonam ratele si ulterior a spus sa vin cu 1500 ron la banca intr-o saptamana (in conditiile in care salariul meu este de 1500 ron si cu 2 copii minori).
spuneti-mi daca mai este valabila legea potrivit careia o banca nu poate face poprire decat pe 30% din venituri si daca este asa, de ce executorul a fost indreptatit sa imi blocheze contul de salariu in totalitate si cum pot debloca contul
multumesc
da, este adevarat ce spuneti 30% din salariu -lunar, insa daca dv. aveti un cont in care s-au "acumulat" bani din salariu acesta va pune poprire pe tot contul (v-a pus poprire pe cont, nu pe salariu, din cate inteleg eu). probabil ei au obtinut titlu executoriu, si atunci nu conteaza ca e la alta banca, pun poprire pe tot ce prind
puteti debloca contul, platind
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Card salariu blocat
dannyc
Buna seara/ziua,
Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar
norys22
M-i sa spus de o firma de recuperari ca incepand cu 22.04.2013 i-mi va bloca salariul(adica contul, fiind singurul),salariul i-l am pe card,,,,va rog sa i-mi ... (vezi toată discuția)