gu44779 a scris:
Buna ziua,problema mea suna in felul urmator:
Un fost angajat cu functia de inginer ,ma obliga sa-i dau spaga pe o lucrare pe care nici macar nu a facuta,si care eu de fapt am facut-o cu altcineva
======================more text here=============================
Faptul ca cineva, te ameninta cu denuntarea la o autoritate, desi poate sa-ti produca un atac de cord, panica, etc., nu se constituie in infractiunea de amenintare! Daca insa conditioneaza denuntul, sau omisiunea de denunt, de primirea de foloase, atunci este santaj, si trebuie sa faceti o plangere la parchet, pe care o trimiteti prin posta, cu confirmare de primire; nu pierdeti vremea pe la ei, va contacteaza ei daca ii intereseaza.
La ANRE nivelul spagilor este de ordinul milioanelor, deci imi vine greu sa cred ca un amarat de ingineras are acolo niste amici care se deranjeaza pentru o miza de, cat credeti ca o sa-i dea din cei 250 euro luati de la dvs.? Deci sfatul meu este sa nu-l bagati in seama.
Alta este intrebarea: cu ce va ameninta in fond? Daca stiti ca tot ce intra sub jurisdictia ANRE este facut corect, ce va pasa? Dar tot nu inteleg: ce are ANRE-ul cu o lucrare de 300 de euro?