avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... NON DISCLOSURE, NON CIRCUMVENTION & WORKING AGREEMENT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

NON DISCLOSURE, NON CIRCUMVENTION & WORKING AGREEMENT

As vrea sa ma sfatuiti daca se poate in ce priveste acest tip de contract - NCNDA Agreement. Mi s-a spus ca este suficient daca il semnezi electronic. Nu trebuie insa inregistrat mai intai La Camera de comert si industrie si la ambasada romana pentru ca el sa aiba putere executorie ? Este un contract intre mandatarii a 2 firme din tari diferite pentru asigurarea fiecaruia . Apreciez daca ma sfatuiti cum sa procedez. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinafeb , utilizator 11:38, 3 August 2014
ambasada n-are treaba cu asa ceva... cand un contract nu e respectat de una dintre parti litigiul va fi rezolvat de instanta aleasa de partile contractului... daca doriti o anumita "siguranta" vedeti ce scrie in contract cu privire la eventuale litigii... daca scrie ca litigiile vor fi rezolvate de o instanta din... Venezuela... nu semnati contractul...
un contract este "legea partilor" = a celor care-l semneaza...
fiind "working agreement" ar trebui sa verificati firma respectiva... la agentia pt ocuparea fortei de munca sau pe... google...
M-ar interesa care sunt pasii de urmat pentru un contract international intre mandatarul cumparatorului si cel al vanzatorului.
Cum si in ce conditii se incheie contractele:
NCNDA si IMFPA
Mandatarul cumparatorului vrea sa incheie contractele cu mandatarul vanzatorului si cu vanzatorul si apoi sa se incheie contractul direct intre cumparator si vanzator.
Mandatarul vanzatorului refuza ca mandatarul cumparatorului sa il cunoasca pe vanzator inainte.
Imi puteti spune care este practica internationala a acestui tip de contracte?
Ma puteti ajuta cu niste modele a acestor contracte?
Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
exemple si unele indicatii
[ link extern ] )
[ link extern ]
e valabila semnatura electronica - pt amanunte consultati L priv semnatura electronica si normele de aplicare
[ link extern ]
e permis anonimatul cumparatorului… despre vanzator anonim n-am gasit nimic; s-ar putea sa gasiti mai multe inf. cautand pe net :(
[ link extern ]
pt astfel de contract ar fi foarte indicat sa consultati un avocat specializat in drept comercial international si abia apoi sa va incumetati, cand stapaniti toate datele - pt siguranta banilor dv. nu va multumiti cu inf. de pe net. succes.
Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Cerere verificare disponibilitate firma &rezervare denumire firma vladut28 vladut28 Buna ziua, Trebe sa infiintez un SRL. Am gasit pe net model de cerere care trebe dus la registrul comertului la sediu. Dar am gasit aici ca s-ar putea face ... (vezi toată discuția)
Despre factura telefonie mobila mioara26 mioara26 Buna seara sunt foarte suparata pe o retea de telefonie. sa va povestesc pe scurt . eu sunt abonata de mult timp la aceasta retea am vrut in acest an sa renunt ... (vezi toată discuția)
Mandat vanzare autoturism Andreea Istrate Andreea Istrate O persoana, proprietar al unui autoturism in valoare de aprox. 20.000 euro, i-a dat mandat unei alte persoane pentru vanzarea autoturismului la un pret cat mai ... (vezi toată discuția)