avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... NON DISCLOSURE, NON CIRCUMVENTION & WORKING AGREEMENT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

NON DISCLOSURE, NON CIRCUMVENTION & WORKING AGREEMENT

As vrea sa ma sfatuiti daca se poate in ce priveste acest tip de contract - NCNDA Agreement. Mi s-a spus ca este suficient daca il semnezi electronic. Nu trebuie insa inregistrat mai intai La Camera de comert si industrie si la ambasada romana pentru ca el sa aiba putere executorie ? Este un contract intre mandatarii a 2 firme din tari diferite pentru asigurarea fiecaruia . Apreciez daca ma sfatuiti cum sa procedez. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinafeb , utilizator 11:38, 3 August 2014
Apeland la amabilitatea dvs, as dori sa ma sfatuiti in ce priveste acest aspect.
Intr-un contract international de comert cu intermediari/mandatari, e ste obligatoriu ca in IMFPA sa fie inscris numarul de contract dintre cumparator si vanzator sau acest aspect se poate adauga ulterior? Are putere IMFPA avand in vedere ca intre mandatari exista un NCNDA incheiat iar in IMFPA nu sunt datele de contract intre cele 2 parti principale-vanzator-cumparator?
IMFPA si NCNDA se inregistreaza si se legalizeaza la notariat/ ambasada?
Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru ca intermediarii mandatari sa isi asigure legal comisionul? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre factura telefonie mobila mioara26 mioara26 Buna seara sunt foarte suparata pe o retea de telefonie. sa va povestesc pe scurt . eu sunt abonata de mult timp la aceasta retea am vrut in acest an sa renunt ... (vezi toată discuția)
Mandat vanzare autoturism Andreea Istrate Andreea Istrate O persoana, proprietar al unui autoturism in valoare de aprox. 20.000 euro, i-a dat mandat unei alte persoane pentru vanzarea autoturismului la un pret cat mai ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare si incasare bani armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea intrebare aferenta unei procuri de vanzare -cumparare si incasare bani. In procura apare urmatorul ... (vezi toată discuția)