avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PRIMA DE VACANTA/VOUCHERE DE VACANTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PRIMA DE VACANTA/VOUCHERE DE VACANTA

am inteles ca s-ar fi amanat aplicarea legii 94 din 2014 privind acordarea de vouchere de vacanta pentru 1 ian 2015 . a aparut ceva oficial in acest sens? eu n am primit nici prima nici vouchere, desi cf ccm trebuia sa primesc prima din 7 iulie 2014
Nu exista niciun act normativ care sa prevada asa ceva.

Dupa adoptarea Legii nr.94/2014, OUG nr. 8/2009 privind acordarea tichetelor de vacanta nu a mai suferit modificari.
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sa speram ca nici nu va mai suferi.
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere vacanta veronica1982 veronica1982 Se acorda sau nu vouchere de vacanta anul acesta???????? Lucrez in primarie si am auzit zvonuri ca nu se acorda in 2014, pt ca au aparut normele metodologice ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta lucian1964 lucian1964 Intrebarea mea este legata de tichetele de vacanta. Daca stie cineva cum se acorda aceste tichete la bugetari? Am o cunostinta la Ministerul Transporturilor ... (vezi toată discuția)
Ce are prioritate, aplicarea prevederilor ccm sau a legii nr. 94/2014? cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog mult sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: Daca angajatorul este o societate comerciala la care statul este actionar majoritar si are ... (vezi toată discuția)