avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Reconditionare cladire istorica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Reconditionare cladire istorica

Ati putea sa ma ajutati cu informatii privitoare la potentiale subventii sau fonduri ce pot fi accesate pentru reconditionarea unei cladiri istorice? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 19:57, 21 August 2014
buna dimineata,
cladirea este proprietatea publica sau privata?
Este proprietate privata.
Sa o reconditionati doar de dragul de a avea in proprietate o cladire buna, in loc de una degradata, nu se finanteaza.

Trebuie cuplat cu o activitate lucrativa. Adica sa faceti ceva afecere cu cladirea respectiva. Si va mai trebuie si multi bani cu care sa contribuiti si dvs.

Si deocamdata nu e deschis nimic si nici nu sunt finalizate programele pentru 2014-2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asocierea mai multor asociatii de proprietari dintr-un ansamblu rezidential danadom38 danadom38 Buna seara, In cazul in care intr-un ansamblu rezidential exista constituite mai multe asociatii de proprietari(pe fiecare bloc in parte,respectiv 5) ,exista ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Cum sa evit o capcana la achizitionarea unui teren scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren de 380m in zona mall Vitan, Am rugamintea sa-mi spuneti cum fac sa ferific daca totul este in regula la teren deoarece ... (vezi toată discuția)