avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lmprumut persoane dizabiltatii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lmprumut persoane dizabiltatii

Sunt o persoana cu dizabilitate am o pensie de invaliditate pentru caz grav ,as vrea sa fac un imprumut pe numele meu iar ca si codebitor sa fie sora mea care are un salariu de aproape 25 de milioane .Care sunt beneficiile?

De exemplu pentru o suma de 600 de milioane
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:49, 21 Februarie 2022
Aveți imobil cu care să garantați împrumutul`?
Banca trebuie să aiba garanții, ca dacă nu mai puteți plăti rata lunară, să aiba ce să vă execute silit, ceva care să acopere valoarea, cum ar fi un imobil.

Indemnizația de handicap nu este luată în calcul, pentru ca nu poate fi executată silit conform legii.
Iar pensie de invaliditate, dacă aveți doar 1000 de lei nu o sa vă acorde nici o bancă credit.

Au facilități la creditare, persoanele cu dizabilități care sunt active în câmpul muncii, și deci au salariu.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2022
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lg.448/2006 art.27(1) madiciocan madiciocan Sint pensionar de boala in grad de handicap accentuat si abia am descoperit Art.27 (1) din Lg. 448/2006. Proasta comunicare a institutiei abilitate cu ... (vezi toată discuția)
Pot primi un imrumut bancar? adrymaw adrymaw Salut! As vrea sa fac un imprumut bancar. Mentionez ca am handicap grav/accentuat definitiv. Problema este ca m-am lovit de numeroase refuzuri la cele mai ... (vezi toată discuția)
Afacere si avantajele/dezavantajele pt.persoanele cu handicap pensionate de boala vlademagda vlademagda buna ziua...sint pensionat de boala cu handicap gr.2 definitiv...ceea ce as vrea sa stiu este urmatoarele...1. pot sa imi deschid o firma de comert ... (vezi toată discuția)