avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri ANRP Legea 9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri ANRP Legea 9/1998

Buna ziua! Dupa cativa ani de alergatura si procese am obtinut decizia si validarea hotararii de efecture a platii pe legea 9/1998.Bineanteles ca nu am primit nici un ban,fapt pentru care am dat in judecata,unde am avut castig de cauza ,hotararea a fost investita cu titlu executoriu,cei de la ANRP au facut contestatie ,aceasta a fost respinsa si din data mai executorul a pus poprire pe conturi. Prin urmare aveti idee ce sanse am de reusita, in conditiile in care de 2 luni avem nr. de ordine 250 dar acesta a ramas neschimbat.Oare chiar nu intra niciun leu in conturile lor?

Alte discuții în legătură

Legea 9/1998 miab miab Stie cineva daca se mai dau despagubiri la legea 9/1998 celor cu dosarele finalizate(aprobate de ani de zile? (vezi toată discuția)
Executare silita o.g. 22/2002 B.Ramona B.Ramona Am o sentinta investita cu titlu executoriu impotriva unei primarii. Am formulat cerere de executare silita si executorul a pus poprire pe toate conturile ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters6135 ContSters6135 Am avut o somatie de plata, ramasa definitiva si irevocabila prin respingerea cererii in anulare. Am dus-o la executor, fara a o investi cu formula executorie, ... (vezi toată discuția)