avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conflict de interese?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conflict de interese?

Buna ziua,
As dori si eu sa stiu daca in urmatoarea situatie exista un conflict de interese sau ceva ilegal. Administratorul blocului are facut contract cu firma Ascensorul pentru intretinerea liftului ea fiind angajata Ascensorul. As vrea sa stiu daca situatia este corespunzatoare legii pentru ca nu mi se pare tocmai ok acest lucru. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dincadragosanton , utilizator 15:13, 28 Iulie 2014
Administratorul poate avea oricate job-uri vrea.
Contractul cu firma de service ascensor este incheiat intre firma si comitetul executiv al asociatiei in care administratorul nu este inclus.
Faptul ca administratorul este angajat si la asociatia dv., si la firma de service, nu constituie conflict de interese.
Va multumesc pentru raspunsul prompt. Problema este ca , acest contract este pe numele administratorului nefiind vorba de comitetul executiv.
Atunci contractul nu este legal intocmit.
Nu aveti comitet executiv, presedinte de asociatie?
Acum este altul nou, insa presedintele vechi n-avea idee cu ce se mananca functia si a permis ca administratorul sa faca ce vrea inclusiv sa tina stampila si tot. De aceea vreau sa va intreb daca exista vreo lege care interzice acest lucru. Vreun paragraf ceva dintr-o lege care sa evidentieze un conflict de interese in toata aceasta afacere.
Nu cautati prevederi legale acolo unde nu exista.
Noul presedinte sa refaca contractul cu firma de service ascensoare si veti intra in legalitate.

Alte discuții în legătură

Reclamatie la opc a unui locatar kellerman200 kellerman200 Buna ziua, Sunt administratorul unei societati de intretinere ascensoare si un locatar (se pare ca e judecator) mi-a spus ca ne-a reclamat la OPC pentru ca ... (vezi toată discuția)
Se poate trage la raspundere presedintele asociatiei pentru neinformarea locatarilor? romeo2312 romeo2312 Presedintele impreuna cu Comitetul executiv al Asociatiei de Proprietari nu au informat la timp pe locatari ca expira autorizarea ascensorului in luna ... (vezi toată discuția)
Achizitie motor lift Marius0123 Marius0123 Buna ziua, Administratorul Asociatiei de Proprietari a decis prin semnatura membrilor asociatiei (si nu prin adunare generala) schimbarea motorului ... (vezi toată discuția)