avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CMI dupa revenirea din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CMI dupa revenirea din CCC

As vrea sa stiu cat timp este "obligat" angajatorul sa mentina un angajat dupa intoarcerea din concediu crestere copil. Conform legii inteleg ca pana la 6 luni, in cazul in care angajatorul vrea sa inceteze contractul mai devreme, aceasta decizie trebuie sa fie motivata in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: Nkl , utilizator 15:09, 28 Iulie 2014
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea dupa concediu de crestere a copilului alexandraralea alexandraralea buna ziua, la sfarsitul lunii aprilie m-am reintors la serviciu,pe acelasi post,doar ca la alta sucursala. exista posibilitatea sa pot fi concediata dupa 2 ... (vezi toată discuția)
Angajat revenire ccc MikePort MikePort Buna, Se da urmatoarea situatie: O angajata a unei firme intra in concediu crestere copil de 1 an, urmand ca la revenire sa primeasca stimulent de insertie ... (vezi toată discuția)
Cum ma protejeaza stimulentul de insertie? Irinamatei Irinamatei Doresc sa stiu daca sunt protejata de stimulentul de insertie atunci cand revin la munca mai devreme din CCC si angajatorul hotaraste sa ma mute intr-un punct ... (vezi toată discuția)