avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere la servici concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere la servici concediu de maternitate

Buna ziua,

as dori sa stiu 100% daca angajatorul este obligat sa imi pastreze locul de munca pana la revenirea din concediu de maternitate. Am intrat in 2012 si am optat ptr. 2 ani.
Cel mai recent răspuns: nicoles23 , utilizator 16:19, 28 Iulie 2014
multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce se intampla in cazul in care la revenirea din CIC postul meu nu mai este disponibil ( este alta persoana angajata ). ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa concediu indemnizatie crestere copil Lielena Lielena Care mai sunt drepturile mamelor la revenirea din concediu de materniate? Sunt protejata o perioada de timp, trebuie sa dobandesc drepturile salariale cel ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic - efectiv am fost scoasa afara popoviciu13 popoviciu13 m-am intors din CIC si am fost scoasa afara efectiv !!! am primit o hartie in care mi-au scris ca nu-mi aproba intoarcerea la locul de munca !!! ce sa fac? (vezi toată discuția)