avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ordonanta de urgenta privind legea educatiei
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ordonanta de urgenta privind legea educatiei

buna ziua,
sunt absolventa cu licenta data anul trecut la o universitate de stat, unde am fost 2 ani in regim bugetat si unul la taxa. anul acesta am fost admisa la universitatea de medicina in regim bugetat. la inscriere mi s-a spus ca pot fi la buget daca achit contravaloarea taxei de la prima facultate. la prima facultate mi s-a spus ca nu pot face asta petru ca metodologia nu este gata. m-am intors la medicina si mi-au spus ca in acest caz trebuie sa platesc taxa in primii 2 ani la medicina pt a echivala anii de la prima facultate, iar astazi am primit alt raspuns de la secretariatul universitatii de medicina: trebuie sa achit toti anii la medicina pentru ca am licenta data la prima facultate.
am citit ordonanta si nu este precizat absolut nimic despre existenta sau inexistenta unei diplome de licenta.
care este situatia reala?
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
denadai, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:31, 29 Iulie 2014
Daca ati beneficiat de studii bugetate, fie si un an dintr-un ciclu de licenta, al doilea ciclu il platiti.
Este o modificare prin ordonanta, dar nu vad cum se va aplica. In orice caz, nu cred ca va intra in vigoare respectiva prevedere.
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! buna ziua! daca am terminat o facultate de 3 ani dintre care ... AnaB01 AnaB01 Buna ziua! Daca am terminat o facultate de 3 ani dintre care doar 2 la buget, la o a doua facultate de 6 ani mai am dreptul sa beneficiezz de buget o parte din ... (vezi toată discuția)
Reincepere studii la alta universitate de stat, cu subventie doddobtv doddobtv Buna ziua! Situatia este urmatoare: Sora mea a facut 1 an de zile la universitatea X (de stat). A renuntat, si acum a intrat la universitatea Y (tot de stat). ... (vezi toată discuția)
Facultate taxa/buget Bogdan00 Bogdan00 Bună ziua! Sunt în anul 6 de facultate, la medicină. Deși în toți cei șase ani am fost la buget, acum trebuie să plătesc un an deoarece înainte de ... (vezi toată discuția)