avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract direct cu furnizorul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract direct cu furnizorul

Va rog,
Va adresez tuturor celor ce ma pot ajuta, urmatoarea intrebare:
Daca mi-am montat la bloc centrala proprie, adica voi avea caldura si apa calda asigurata, care sunt pe etape, pasii ce trebuie urmati pentru a plati direct catre furnizorul de apa ?
Multumesc,
Aceeasi
Binenteles este vorba de centrala termica. A fost doar o mica neatentie la redactarea intrebarii.
Multumesc,
Aceeasi.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Adriantot, moderator
Centrala termica se alimenteaza cu apa rece
In cauza fiind vorba despre imobil de locuit in comun,in majoritatea cazurilor furnizorul de utilitati incheie contracte de furnizare apa direct cu persoana juridica asociatia de proprietari care detine si bransamentul de facturare consum imobil
Sunt localitati unde pentru asigurarea recuperarii c/v consum,furnizorul de apa a incheiat contracte individuale cu proprietarii-indiferent daca acestia detin sau nu CT
Multumesc. Eu vroiam ceva concret, respectiv pasii care trebuie facuti in caz ca se poate plati direct la furnizorul de apa rece care, in cazul meu, este radet.
Aceeasi.
Pentru a plati factura de apa consumata direct la furnizor trebuie ca intre furnizor si dumneavoastra sa existe contract de furnizare a apei.
Furnizorul de apa incheie contract cu un consumator daca exista instaltie de apa separata, bransament separat... Ori acestea nu exista.
Primul pas pe care puteti sa-l faceti este sa discutati cu furnizorul de apa.
@sesa10

Furnizorul dv. de apa rece pentru functionarea CT nu este RADET. Acesta furnizeaza apa calda si caldura de care dv. nu mai aveti nevoie.
Bine, regia care distribuie apa rece. Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru plata direct catre furnizorul de apa rece.
Va rog, pentru toti acei ce ma pot ajuta cu un sfat.
Stiu ca fiecare isi apara interesul si toti acei care sunt afectati de aceasta procedura, nu imi vor da niciodata reaspunsul la intrebarea:
,,Daca am centrala termica de apartament, pot sa platesc direct furnizorului de apa rece?"
Din aceasta cauza am apelat la acest forum, ca cei afectati de aceasta procedura (in cazul ca exista) sa nu ma poata dezinforma. Pana acum nu am fost dezamagita si am primit informatii corecte.
Multumesc,
Aceeasi

Alte discuții în legătură

Apa calda ultimul etaj _adi_ _adi_ As dori sa aflu parerile dumneavoastra despre posibilitatile tehnice de rezolvare a problemei apei calde la etajele superioare avand in vedere ca pentru a avea ... (vezi toată discuția)
Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Apa rece pentru ...apa calda! peraspera peraspera Cum calculari dv ceea ce trensmite RADET catre Apa Nova si Apa Nova factureaza? \" 265 mc. apa rece pentru incalzire apa calda. Apoi, Radet scrie ca a consumat ... (vezi toată discuția)