avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... A DOUA SANSA?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

A DOUA SANSA?

Sunt disperata... am luat licenta acum doi ani si atat... pauza sentimentala... esuata pana acum. Acum ma dau cu capul de toti peretii incercand sa o iau de la capat... doresc sa merg mai departe cu gandul la avocatura. Dar imi este atat de greu... simt ca sunt o afoana, nu mai stiu nimic din ce stiam. Sigur o sa spuneti... destule, mai ales critica... imi asum totul. Am 37 de ani si nu stiu care sunt pasii de urmat pentru a-mi incerca sansele la admiterea in magistratura in Bucuresti, pentru ca in provincie... casta nici cu bani nu poti sa o spargi. Timpul e f.scurt stiu si acest lucru dar cred ca pot cu ceva curaj si invatat. De unde sa incep?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: KARINEL , utilizator 10:46, 16 Iulie 2005
Mit sau nu... fosti colegi mi-au recunoscut ajutorul dat de influente si
stimulari... de aceea imi spun ca poate in Bucuresti situatia ar putea fi
mai obiectiva...dar in afara de viza flotant sau B.I. ce mi-ar mai trebui? Un avocat, doi, cu semnaturi... asa era odata, poate ca nu am avut rabdare sa citesc toate mesajele din forum...oricum sunt foarte
imprastiata acum. Trebuie sa ma adun, dar am senzatia ca nu stiu de
unde sa incep. Cunostinte care sunt deja avocati, se eschiveaza de parca le-as lua painea de la gura, deja parca sunt o persoana ce trebuie ocolita... desi nu intreb decat lucruri simple, cred eu.
nu iti trebuie semnatura de la avocat inainte de a da examenul, dar trebuie, in functie de barou, intr-un anumit termen sa faci rost de o semnatura de la un avocat cu 6 ani vechime. la iasi de exemplu, examenul e valabil 3 ani.
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI SI INCURAJARI....TREBUIE SA MA MOBILIZEZ SI SA POT. E mult, dar sa sper sa reusesc in al Xll-lea ceas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in barou ca avocat defintiv in urma promovarii examenului de admitere din noiembrie 2010 Allegra Allegra Am promovat examenul de admitere in avocatura organizat in luna noiembrie 2010 pentru cei care s-au definitivat in alte profesii. Am inteles ca acum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Admitere avocatura septembrie 2005 yadhira yadhira Buna ziua dragi colegi. Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum ... (vezi toată discuția)
Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)