avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire luare decizii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire luare decizii

Buna ziua,

Am o intrebare, ce trebuie sa fac pentru a imputernici o persoana sa poata lua decizii si sa semneze in numele meu (in cazul in care nu sunt prezenta ori am probleme de sanatate sau deces) pentru o entitate juridica.?

Mentionez ca entitatea juridica a fost infiintata impreuna cu persoana pe care doresc sa o imputernicesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:07, 28 Iulie 2014
imputernicire prin hotarare AGA sau prin procura generala autentificata la notariat ptr administrare... eu zic ca e suficienta hotararea AGA de numire in functie de administrator sau presedinte executiv, depinde de entitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitele hotararii aga ptr srl Florycel2009 Florycel2009 Se poate prin hotararea AGA sa fie imputernicita o persoana dinafara SRL-ului sa cumpere un teren pentru societate?Multumesc. (vezi toată discuția)
Neclaritati camiha camiha Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)
Sa infinteaza un srl fany62 fany62 O societate pe actiuni poate impreuna cu o persoana fizica sa infinteze un SRL ? Ce drepturi au actionari din SA asupra SRL-ului ? Cine face imputernicirea ... (vezi toată discuția)