avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instiintare art. 260 si 261. din CPP
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instiintare art. 260 si 261. din CPP

Buna ziua!

Astazi am primit in posta o instiintare, care spune cam asa: "In conformitate cu prevederile art. 261 si art. 261 din Codul de procedura penala, va instiintam ca la data de 28.7.14 ora 14:30 am procedar la afisarea prezentei, nefiind indeplinite conditiile de inmanare a actului procedural, in cauza ce formeaza obiectul dosarului cu nr. ****/P/2014, al Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, cu sediul in ... Va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati in termin de 5 zile de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 10 zile, pentru inmanarea actului procedural la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati..."

Sunt minor, habar nu am despre ce e vorba. Am cautat nr. dosarului si nu am gasit nimic, dosarele nefiind actualizate din 25/7/2014.

Ce sa fac? Cat de rau poate sa fie?
Nu aveti unde sa cautati, e nr. de dosar de Parchet, nu il gasiti online, trebuie sa va prezentati la Parchet cand ati fost chemat, anuntati-va parintii sa va insoteasca, daca sunteti chemat in calitate de suspect/inculpat, asistenta juridica este obligatorie, daca nu va angajati avocat, veti primi din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare parchet August88 August88 Buna ziua! Am si eu o nelamurire,acum cateva zile am gasit o instiintare pe numele meu,pusa in usa. Instiintare precizeaza faptul ca in conformitate cu prev, ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchetul de pe langa judecatorie mariusTFT mariusTFT Buna ziua , O buna prietena a gasit in posta astazi o instiintare : In atentia doamnei .................. In conformitate cu prevederile art. 260 si ... (vezi toată discuția)
Buna, am primit asta astăzi pe e-mail, poate cineva să explice, ... Ponshide Ponshide Buna, Am primit asta astăzi pe e-mail, poate cineva să explice, vă rog, sunt student în România, așa că nu știu cu adevărat legile și cum ... (vezi toată discuția)