avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord vecin constructie pe hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord vecin constructie pe hotar

Am un vecin care a ridicat fara acordul meu peretele unei camere pe hotar. Problema e ca a depasit limita de hotar in curtea mea. A daramat zidul o data si am incercat sa ajungem la o intelegere, dar nici ulterior nu a respectat limita de hotar. La acest moment peretele e deja ridicat, de asemenea fara respectarea limitei de hotar. Ce solutii legale avem, mai ales ca refuza sa darame zidul si sa facem gard intre proprietati?

Alte discuții în legătură

Casa pe limita de hotar care se darama pe proprietatea mea, si ... eugen1985 eugen1985 Casa pe limita de hotar care se darama pe proprietatea mea, si imposibilitate de a imi face gard Buna ziua, am o problema, si nu stiu cum sa o rezolv Am ... (vezi toată discuția)
Cumparat casa. in sfarsit!! cum as putea evita viitoarele probleme cu vecinii?? amri amri Va rog mult, daca puteti, sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Situatia mea e urmatoarea: am reusit sa mi cumpar o casuta in sept si, din prea marea fericire ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre case vecine mmem mmem Buna ziua, Vreau sa construiesc o casa pe o parte cat mai mare din terenul pe care il detin. Vecinul din stanga are casa in granita cu terenul meu unde va ... (vezi toată discuția)