Buna ziua. As dori sa fac o plangere penala la parchet cu autor necunoscut. Nu inteleg daca este acelasi lucru cu plangerea prealabila. Este vorba despre un accident cu deces iar politia nu a facut cercetari corespunzatoare la fata locului.
Va multumesc.
Va multumesc pt raspuns, dar problema este mai complicata. Fata noastra a fost lovita de un tren, prietenul ei a fost la fata locului, dar ne-a anuntat abia a doua zi. S-a dus la morga, a chemat politia feroviara care a accepat sa fie identificata de el fara sa-l intrebe daca fata are familie ori nu. Abia apoi au venit la noi . Telefonul ni s-a restituit desi era o proba, iar pozitia copilei noastre da de gandit. A fost agatata de suportul port carlig dintre tampoanele locomotivei. Habar nu avem de unde sa incepem .
Va dati seama ca este greu de facut supozitii, trebuie sa vorbiti cu ofiterul care instrumenteaza, trebuie vazut stadiul cercetarilor, apoi o sa va mai lamuriti.
Redeschidere dosar
anton981
Buna ziua . Am o intrebare . Acum un an si jumatate copilul meu a fost \\" lovit \\" de tren . Am pus ghilimele pentru ca mecanicul s-a dus cu ea agatata de ... (vezi toată discuția)