avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redeschidere dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redeschidere dosar

Buna ziua . Am o intrebare . Acum un an si jumatate copilul meu a fost " lovit " de tren . Am pus ghilimele pentru ca mecanicul s-a dus cu ea agatata de suportul port carlig dintre tampoane pana cineva i-a dat semnale de oprire . Dupa multe rugaminti dosarul penal a ajuns la parchet unde a fost inchis fara ca macar sa fim si noi chemati de procuror . Nu s-au facut nici un fel de cercetari la fata locului , iar noi am fost anuntati abia a doua zi . Acum as dori sa stiu daca putem redeschide dosarul . Sigur , vom apela la un avocat , dar vreau sa stiu daca se poate face asta .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: anton981 , utilizator 13:11, 21 Mai 2015
Ati atacat solutia procurorului?
[ link extern ]

sau te poti informa mai bine la :

Nume:
Inalta Curte de Casatie si Justitie

Adresa:
Str. Batiştei, nr. 25, sector 2, cod postal 020934, Bucureşti

Număr de telefon:
021.310.39.08; 021.310.39.09; 021.310.39.12;

E-mail:
relatii.publice@scj.ro

Nu , nu am atacat-o . Eram buimaci , abia mai tarziu am aflat ca ceva nu este in regula.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala. accident cu autor necunoscut aurel_11 aurel_11 Buna ziua. As dori sa fac o plangere penala la parchet cu autor necunoscut. Nu inteleg daca este acelasi lucru cu plangerea prealabila. Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Agresiune. plangere la cedo roxanageorgiana roxanageorgiana buna ziua! fiica mea a fost agresata de un fost vecin , a facut plangere penala care s-a terminat dupa lungi tergiversari cu clasarea dosarului din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal –rechizitoriu si urmari proces_ro proces_ro Sunt reclamant intr-un dosar penal, care este inca la politie de un an. Ofiterul care face cercetarile mi-a spus ca dosarul va fi curand inaintat la parchet. ... (vezi toată discuția)