avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune. Plangere la CEDO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune. Plangere la CEDO

buna ziua! fiica mea a fost agresata de un fost vecin , a facut plangere penala care s-a terminat dupa lungi tergiversari cu clasarea dosarului din lipsa de martori cu toate ca avea si martori si un certificat medico -legal cu ingrijiri medicale de 35 de zile . pt ca a fost clasat am trimes dosarul la c.e.d.o iar de acolo ni s-a dat raspuns ca nu am folosit toate modurile de cercetare in justitie . intrebare; se mai poate acest ca acest dosar sa fie inaintat la vreo institutie de justitie pt a fi judecat cel care mi-a agresat fiica? mentionez ca acest dosar nu a mers mai departe de procuratura sectotului 5 si fiica mea nu a fost chemata niciodata sa dea declaratie la procuratura . multumesc pt timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 22:53, 18 Mai 2015
V-ati cam grabit cu cedo, trebuia sa depuneti o plangere impotriva actelor intocmite de procuror, art. 339 Noul Cod de Procedura Penala. Daca mai sunteti in termen, conform alin. 4, mergeti la parchet.
Trebuia sa depuneti plengere în termen de 20 de zile de la comunicarea copiei actului prin care s-a dispus soluţia la procurorul ierarhic superior si apoi in cazul in care solutia va nemultumea, la judecatorul de drepturi si libertati, nu inteleg de ce v-ati adresat CEDO.
Poti redeschide dosarul printr-un memoriu sau plangere / sesizare la Ministerul Public , cauta pe google si ai adresa de e-mail acolo , in care explici situatia exact cu lux de amanunte , sesizarea merge direct la procurorul general si apoi o sa fie luat la intrebari si procurorul care s-a ocupat de caz ... si uite asa ajungi la judecata dar mai e o vorba : de judeci , judecat vei fi , dreptatea cea mare o face Dumnezeu , dar pina la Dumnezeu ne mananca sfintii .

La 35 de zile ingrijiri medicale e clar ca s-a musamalizat . O plangere si la DNA poti face .

PS : aveti mura in gura acum cu google orice lege ... scrii cuvantul si iti da tot ce doresti , te documentezi si asa poti merge singurel mai departe .
va multumesc pt informatii
roxanageorgiana a scris:

va multumesc pt informatii

O plangere aici :

Informații generale

Nume:
Inalta Curte de Casatie si Justitie

Adresa:
Str. Batiştei, nr. 25, sector 2, cod postal 020934, Bucureşti

Număr de telefon:
021.310.39.08; 021.310.39.09; 021.310.39.12;

E-mail:
relatii.publice@scj.ro

si tot la inalta curte de casatie si justitie

INFRACŢIUNI DE SERVICIU SAU ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL

Art. 246

Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor

Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o vătămare intereselor legale ale unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Detalii: [ link extern ]

Sper ca v-am lamurit cu ceea ce aveti de facut !
Fapta nu se prescrie niciodata , precum omorul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar anton981 anton981 Buna ziua . Am o intrebare . Acum un an si jumatate copilul meu a fost \\" lovit \\" de tren . Am pus ghilimele pentru ca mecanicul s-a dus cu ea agatata de ... (vezi toată discuția)
Caz penal ...urgent!!! danav_ danav_ [Acum 5 ani am avut un incident cu o d-na biciclista (este o procesomana inraita )care a traversat pe trecere , i-am acordat prioritate , apoi cad s-a urcat pe ... (vezi toată discuția)
Solutie prim procuror, nup impotriva unui atacator, ce pot face mai departe? Costin Savescu Costin Savescu Am fost batut cu picioarele de catre un individ agresiv care m-a si amenintat, insultat, injurat si impotriva caruia mai facusem plingeri la politie. Toate ... (vezi toată discuția)