avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Contestatie ANRP - viciu executor ?
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Contestatie ANRP - viciu executor ?

Buna ziua,
ANRP a introdus contestatie la executare,impotriva creditorului X,solicitand:
1-anularea executarii silite disusa prin dosarul de executare nr......
2-suspendarea tuturor actelor de executare silita dispuse,inclusiv a popririi asupra conturilor ANRP deschise la Trezoreria Bucuresti;
3-suspendarea executarii silite pana la solutionarea contestatiei;
4-In situatia admiterii contestatiei,raportat la art.722 alin.(1 si 2)NCPC - restabilirea situatiei anterioare punerii in executare a sentintei nr......si a Hotararii nr.....a Comisiei pt.aplicarea Legii 290/2003 si intoarcerea executarii silite efectuate in dosarul de executare silita nr.....
IN FAPT: Spune ca executorul a actualizat suma de 20.661,41 lei reprezentand transa a doua din creanta stabilita prin Hotararea Comisiei pt.aplicarea Legii 290/2003 si astfel nu a respectat dispozitiile titlului executoriu facand trimitere la art.18 alin.(6.) din HG 1120/2006.
Stie cineva ce trebuie facut in acest caz ? Ce anume sa mentionez in Intampinare ? Daca este admisibila contestatia pt.motivele invocate ? Daca solicitarile ANRP sunt temeinice ? Va rog,si ceva motive in drept,pe care sa le invoc.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita anrp mamalui Stefan mamalui Stefan Buna seara, am avut un proces cu ANRP pe Legea 290/2003,am castigat si din data de 28 iunie executorul a obtinut incuviintarea executarii silite ,intocmind ... (vezi toată discuția)
Sicane la executare silita pt.despagubiri cf.legii 290/2003 potpal potpal Bunicii nostri(7 nepoti) parasind fortat Basarabia in 1940,conform Legii 290/2003 am obtinut de la Comisia judeteana pt.aplicarea legii o hotarare in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)