avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unui SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unui SRL-D

Buna Ziua as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru deschiderea unui SRL-D si toti pasii care trebuie sa i urmez pentru deschidere
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 19:07, 1 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Unde pot gasi informatii despre deschiderea unui SRL-D si toti pasii care trebuie urmati ?
Primul pas e rezervarea de nume la registrul Comertului.Dupa ce aveti rezervarea stabiliti unde va fi sediul firmei.O sa fie la bloc, aveti nevoie de Acordul asociatiei si al vecinilor directi.Mai departe se intocmeste actul constitutiv, se depune capitalul social,etc.
Am inteles si cat ma costa toate procedurile acestea ?

Am vazut ca unele firme se ocupa cu asa ceva de infiintare de SRL-D
Teoretic, la deschiderea unui srl-d nu platesti absolut nimic. La RECOM Bucuresti iti ofera gratuit si consultanta in pregatirea dosarului.

Alte discuții în legătură

Pasi infiintare firma 2012 marla marla Buna ziua. Voi deschide o firma cu sediul social in Bucuresti si punctul de lucru in alta localitate si as vrea sa stiu dc pasii de mai jos sunt corecti si ... (vezi toată discuția)
Concret, care sunt taxele de care esti scutit la registrul comertului pt. un srl-d? kokolyko kokolyko Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D. Exista acele scutiri de la taxe, mentiune aparuta si in Ghid si in Ordonanta 6/2011. Insa, pentru mine, persoana ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)