avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Termen garantie buna executie cerere oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Termen garantie buna executie cerere oferta

Buna ziua!

Daca in fisa de date a unei cereri de oferta la garantia de buna executie nu am specificat termenul de garantie, care este termenul minim legal pe care il pot pune acum fara a afecta procedura si fara a publica o erata?
Este termenul minim de 12 luni reglementat de legislatie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 10:08, 1 August 2014
n ati precizat la ce fel de lucrari, servicii sau produse oferiti garantie
pentru lucrari
este vorba de lucrari de constructie de drumuri
Nu inteleg intrebarea: la ce termen de garantie va referiti?

Cf OUG 34/2006, HG 925... garantia de buna executie se constituie in scopul asigurarii AC de indeplinirea cantitativa, calitativa si in perioada convenita a contractului.
In momentul semnarii contractului, ofertantul castigator se prezinta cu garantia de buna executie care este efectiva din momentul semnarii contractului pana la PV de receptie a lucrarilor.

In termen de 14 zile de la semnarea PV de receptie a lucrarilor, AC restituie ofertantului 70% din GBE, restul de 30% fiind restituiti dupa expirarea termenului de garantie a lucrarii executate.

termenul minim legal pe care il pot pune acum fara a afecta procedura si fara a publica o erata
??? este dat de durata lucrarilor prevazuta in contract + actele aditionale eventuale.
am rezolvat cu erata pana la urma...nu mentionasem nicaieri in documentatie perioada de buna garantie.

Alte discuții în legătură

Garantia de buna executie si derularea contractului Diurpaneus Diurpaneus Am câteva întrebări privind garanția de buna execuție a contractelor de achiziții publice, deoarece nu am găsit o reglementare legala clara ... (vezi toată discuția)
Act aditional si negociere fara publicare? geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Suntem o AC care a incheiat cu un operator economic un contract de lucrari pentru alimentare cu apa potabila a unei comune, prin procedura de ... (vezi toată discuția)
Calcul termen de 5 ani de executare lucrari similare greensea greensea Buna ziua cum se calculeaza termenul de 5 ani in care au fost executate lucrari similare cu cea pt care am licitat? In fisa de date se precizeaza ... (vezi toată discuția)