avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Marea Camera
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Marea Camera

Cum ma adresez acestei camere? Adresa ei pentru atacarea unei cereri adresate cedo si respinsa de aceasta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:43, 4 August 2014
tot la CEDO depuneti cererea si aceasta va transmite dosarul mai departe
Multumesc. Sunteti un dragut. Bafta si succes la bani.
Stimat forumist,

Depinde ce înțelegeți dvs prin atacare la Marea Cameră.

Vă invit șă observați și cele discutate aici, pentu a înțelege mai bine procedura respectivă:

www.avocatnet.ro/content/for...

Cu stimă.
Instantele din Romania mi-au respins actiunea de retrocedare in natura a unui teren pe cxare s-a construit o carciuma.Iar primaria ma despagubeste pentru 4(patru) apartamente cu patru camere si atenanse cu 8.000 euro. Iar cedo imi respinge actiunea ca inadmisibila.Imi manifest nemultumirea la Marea Camera sau...
Stimat forumist,

Ce pot eu să vă spun? Faceți ce doriți.

Totuși, din punctul meu de vedere orice acțiuni - și nu mă refer doar la cele din sfera dreptului - trebuie inițiate doar dacă sunt utile, în rest vorbim de pierdere de timp, bani, nervi...etc.

În ceea ce privește o cerere de Curte Europeană respinsă ca inadmisibilă în principiu, cum sunt deciziile judecătorului-unic, ei bine, acestea nu sunt atacabile. Am dezvoltat motivele pentru care nu sunt atacabile în topicul arătat mai sus, așa că nu mă voi repeta. De altfel, inclusiv în cuprinsul deciziei de inadmisibilitate, Curtea însăși, nu eu, afirmă negru pe alb acest lucru.

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Dosar respins la cedo - alte posibilitati? sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna seara, O intrebare am. Daca dosarul este respins la CEDO ce cai de recurs mai exista. Sau ce instante internationale se mai pot contacta. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Despre cedo - motiv respingere cerere art. 47 ContSters319207 ContSters319207 va rog , poate vrea cineva sa-mi spuna ce as putea face..... am primit un prim raspuns de la un raportor roman de la cedo in care mi-i se spunea ca cererea mea ... (vezi toată discuția)
cedo - procedura pentru actiune adiadiadi adiadiadi Curtea de apel mi-a respins recursul pentru o actiune avand ca obiect comunicarea de informatii publice - Legea 544. Ce pasi trebuie urmati pentru a depune ... (vezi toată discuția)