avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea lu'voiculescu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea lu'voiculescu

buna ziua....poate cineva sa imi raspunda daca normele de aplicare a legii lu 'voiculescu sunt dejea caci nu le gasesc pe nici un sait rog cine stie sa imi raspunda .multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaela tm , utilizator 09:38, 15 Mai 2009
avand in vedere ca aceasta lege a fost una cu mult iz electoral, este de presupus ca si normele metodologice vor apare in zona "electorala" - se pune doar intrebarea daca la prezidentialele de anul acesta sau mai degraba la parlamentarele de peste trei ani.
dupa ce am fost intoxicati cu "milioanele" de oameni afectati de legile retrocedarilor si vanzarilor ilicite, se pare ca cei care au votat nu mai prezinta interes.
nu, inca nu exista norme metodologice.
va multumesc ptr raspuns .nu ma asteptam sa primesc asa repede un raspuns ....inca o data MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pentru bolnavii cu alergii corina51 corina51 Bună ziua, are cineva informații despre aplicarea Legii nr. 4/2021, care arată că atât persoanele ce suspectează că au alergii, cât și cele ... (vezi toată discuția)
Ce credeti, are parlamentul legitimitate? proletar proletar Se pare ca avem o serioasa criza politica. Foarte pe scurt: In urma sesizarii CCR de catre un grup eligibil de parlamentari asupra neconsitutionalitatii ... (vezi toată discuția)
Fotografiere liste electorale suplimentare de catre membrii delegati ai partidelor webberas webberas Buna ziua, La turul 1 de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2019 am participat ca mebru delegat la o sectie de vot din Bucuresti, In timpul procesului ... (vezi toată discuția)