avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complice la tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complice la tentativa de omor

varul meu l-a lovit cu un pahar in gat pe un baiat si el e acuzat in arest pentru tentativa de omor, intrebarea mea ar fi eu pot fi acuzat de complice daca eu l-am impins inainte de a da cu paharul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:43, 1 August 2014
Eu as zice ca nu puteti fi acuzat din acest motiv.
Dar...depinde si ceea ce reiese din dosar...
da dar martori au declarat ca dupa ce la taiat cu paharul eu iam mai dat un pumn...
In cazul acesta veti fi citat si dvs. pentru a declara ce s-a intamplat.
Da, de audiat sigur veti fi audiat ca ati fost de fata.
Nu cred insa ca veti fi acuzat de complicitate la tentativa de omor.
Ar fi insa bine sa aveti avocat la audiere.
da dar apararea (agresorul) are avocat...
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
c05ty, utilizator

Alte discuții în legătură

Audiere in dosar penal, temeri in privinta avocatului reclamantului alla1975 alla1975 Buna ziua, intr-un dosar penal cu acuzatie de tentativa de omor, la termenul cand voi fi citat pentru declaratii vrea sa asiste si avocatul reclamantului, ... (vezi toată discuția)
Tentativa la omor - atac cu toporul, pedeapsa Cezar9 Cezar9 Lovitura cu un topor constitue \\"tentativa de omor\\" daca victima nu este atinsa, ea se trage si reuseste sa fuga?! Cam ce pedeapsa s-ar da? ese vorba de ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau lovire si alte violente madalinaflo madalinaflo fapta de a lovi cu un cutit in abdomen un bodyguard de la disco pt motivul ca ti-a cerut sa parasesti incinta c constituie mai exact? a fost doar o lovitura ... (vezi toată discuția)