avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complice la tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complice la tentativa de omor

varul meu l-a lovit cu un pahar in gat pe un baiat si el e acuzat in arest pentru tentativa de omor, intrebarea mea ar fi eu pot fi acuzat de complice daca eu l-am impins inainte de a da cu paharul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:43, 1 August 2014
Agresorul are nevoie de avocat sa nu stea dupa gratii vreo 9 ani ca Bercea Mondialul.
Dvs. trebuie sa aveti avocat ca sa nu intrati aiurea in belele.
Daca l-ati lovit ati comis o infractiune.
da si in cazul acesta daca va rog sa imi ziceti cu ce se pedepseste infractiunea ?
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2014
c05ty, utilizator
In cazul dvs. e greu de zis.
Depinde cum se percepe cazul.
Tocmai de aceeabtrebuie sa va aparati calificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere in dosar penal, temeri in privinta avocatului reclamantului alla1975 alla1975 Buna ziua, intr-un dosar penal cu acuzatie de tentativa de omor, la termenul cand voi fi citat pentru declaratii vrea sa asiste si avocatul reclamantului, ... (vezi toată discuția)
Tentativa la omor - atac cu toporul, pedeapsa Cezar9 Cezar9 Lovitura cu un topor constitue \\"tentativa de omor\\" daca victima nu este atinsa, ea se trage si reuseste sa fuga?! Cam ce pedeapsa s-ar da? ese vorba de ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau lovire si alte violente madalinaflo madalinaflo fapta de a lovi cu un cutit in abdomen un bodyguard de la disco pt motivul ca ti-a cerut sa parasesti incinta c constituie mai exact? a fost doar o lovitura ... (vezi toată discuția)