avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar pe rol curatela si grad I de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar pe rol curatela si grad I de handicap

Buna seara,
am depus in urma cu o saptamana dosarul pentru a fi curator mamei mele care a fost clasata la grad I de handicap cu drept de insotitor. Mama mea locuieste cu tatal meu care este si el foarte bolnav si pentru ca ei nu mai pot sa se descurce singuri am decis sa-i mutam la casa impreuna cu noi. Find dosarul pe rol si intelegand ca dureaza 2 luni pana la finalizare, intrebarea mea e ca schimbarea domiciliului parintilor mei influeteaza sau nu dosarul cu pricina?

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune corina stancu corina stancu tatal meu a murit acum 1 saptamina, mama este diagnosticata cu Alzheimer. actul de deces al tatalui precum si actul de proprietate al apartamentului parintilor ... (vezi toată discuția)
Cine poate fi martor intr-un proces de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru un bolnav alzheimer bibliopod bibliopod In urma decesului tatalui meu, vreau sa fac o cerere de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru mama mea, bolnavă Alzheimer în stare gravă. De ... (vezi toată discuția)
Buna seara. mama mea ingrijeste de o verisoara de-a ei cu handicap ... IonutT1991 IonutT1991 Buna seara. Mama mea ingrijeste de o verisoara de-a ei cu handicap mintal si fara drept de semnatura. Aceasta nu mai are pe nimeni sa o ingrijeasca deoarece ... (vezi toată discuția)