buna ziua, situatia mea este urmatoarea: beneficiez de indemnizatie si ma aflu in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani, in momentul acesta copilul are un an, eu si sotul meu vrem sa mutam dosarul de numele meu pe numele lui (mentionez ca indeplineste toate conditiile legii) pentru a putea beneficia el de indemnizatie si concediu restul perioadei pana la 2 ani, iar eu sa incep munca. Intrebarea mea este: angajatorii (al meu sau al sotului) ne pot refuza, sub pretextul ca nu putem modifica optiunea initiala?
Optiunea initiala nu se refera la persoana care solicita indemnizația pentru CCC, ci la durata acestuia.
Astfel, de exemplu, daca dvs ati depus dosarul pentru CCC cu o durata de 1 an, atunci aceasta durata nu mai poate fi schimbata in CCC cu o durata de 2 ani si invers.
sa inteleg ca putem sa facem acest lucru (sa mutam dosarul de indemnizatie si CCC de pe numele meu pe numele sotului), iar angajatorii nu se pot impotrivi cu nimic?
1. Nu este vorba de a trece dosarul de pe un nume pe altul ci sotul va trebui sa faca si e un alt dosar cu cerere si celelalte acte necesare (asa cum ati facut si dvs.).
2. Angajatorul este obligat sa acorde atat CCC cat si revenirea oricand la locul de munca.
3. Din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor:
Art. 25
(1) Angajatorul are obligația de a aproba concediul pentru cresterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1), precum și concediul fără plată prevăzut la art. 6 alin. (1). Perioada de acordare se stabilește de comun acord cu angajatul.
...
Art. 26
(1) Constituie contraventie nerespectarea prevederilor art. 14 alin. (2), art. 19 alin. (2), art.25 si art. 38 alin.(3) si se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 2.500 lei.
...
4. Din Normele de aplicare a OUG 111/2010:
Art. 12
...
(2) Acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului sau, dupã caz, a stimulentului de inserţie se face la cererea scrisã a persoanei îndreptãţite, ori de câte ori aceasta solicitã, cu respectarea condiţiilor prevãzute de ordonanţa de urgenţã.
...