avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte De Identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte De Identitate

Buna ziua
Vreau sa imi schimb bletinul pentru ca am schimbat resedinta si judetul .Sunt casatorit stau in apartamentul sotiei si nu pot face buletin cel putin asa mi sa zis pentru ca nu e concesiunea pe apartament facut dupa moartea parintilor.Pentru a face concesiunea dureaza pentru ca trebuie facut niste plati la finante plus notar care trec de 5000 lei deci e greu . Sotia a putut sa isi faca buletinul pentru ca e vechiul buletin configura la adresa asta eu nu pot sa imi fac buletinul pentru ca eu sunt din alt judet ... si treaba de mai de sus cu concesiunea, este ceva ce pot face sa pot face buletin unde stau acum si unde are si sotia buletin fara concesiune? Pentru ca doar cu contractul de casa si certificat de deces nu se poate face dupa spusele a doamnei de la ghiseu.Sau se poate si nu stie doamna respectiva?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:45, 30 Iulie 2014
Buna ziua,
Este vorba despre SUCCESIUNE.
Sotia va poate lua in spatiul domniei sala cand va fi proprietar.
Pana atunci va puteti face C.I provizoriu la acea adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate! djpadrecito djpadrecito Buna ziua ! Ma numesc Stefan Niculina, si am si eu o mare nelamurire!!! Sunt in partaj cu fostul sot, impartim apartamentul si alte bunuri comune! Mie mi ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate Utilizator199 Utilizator199 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti cu o problema. Peste un an trebuie sa imi reinnoiesc C.I. pentru ca expira. In C.I am adresa de domiciliu, adresa parintilor ... (vezi toată discuția)
Domiciliul in romania pentru cetateni straini LazarCristianBogdan LazarCristianBogdan Bunaziua..doresc f mult sa fiu ajutat in urmatoarea problema..eu sunt cetatean roman cu domiciliul in Oravita,judetul Caras-Severin si sunt casatorit cu o ... (vezi toată discuția)