avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma de publicitate online si producere software
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma de publicitate online si producere software

Buna ziua
Am o firma cu profil de producere software si publicitate online
Am creat un software care zilnic scaneaza locurile de munca ce apar pe site-uri publice din strainatate si le importa in software.Am autorizat si profil de publicitate online.
Am creat acest software pentru ca oamenii sa nu mai fie nevoiti sa apeleze la firme de recrutari ca deja este cunoscuta in tara ca oamenii isi iau tepe la greu de la firmele de recrutari.
Am creat cu design si text profesional la o firma din America si curriculum vitae + scrisoare de intentie astfel ca oamenii sa iasa in evidenta si sa le fie marit sansele de angajare.Desigur am inregistrat la O.R.D.A atat software-ul cat si CV si scrisoarea de intentie cu drepturi de autor.
Insa multe persoane nu stiu sa completeze si doresc sa ii ajut sa completeze si sa le trimit eu CV prin software catre angajatori.
Daca inchei contract de reprezentare online(publicitate) am dreptul sa ii ajut sau tre sa imi activez profil de firma de recrutare.Specific ca nu fac activitate de intermediere sau recrutare.Nu le iau bani nici la oameni nici la firme pentru locuri de munca.Le pun la dispozitie Gratuit.Nu e firesc ca cineva sa plateasca pt locuri de munca.
Singurul lucru pentru care imi platesc oamenii este utilizarea software-ului.As dorii sa stiu daca angajati pot sa ii ajute pe oameni la completarea CV-ului si sa le trimita prin software-ul firmei catre ofertele din strainatate
Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie sa fac? ibagus ibagus Am absolvit liceul in vara anului trecut; am intrat la facultate, dar in ianuarie am renuntat la ea. Din cate am inteles somaj nu pot sa iau; Ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Mintitul in cv elpatron elpatron Am vazut ca tot mai multe persoane mint in CV. Eu nu am experienta si cineva mi-a zis sa mint ca am lucrat, dar a dat firma faliment ca nu au cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)