avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... deplasare cetatean moldovean pe teritoriul Romaniei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

deplasare cetatean moldovean pe teritoriul Romaniei

un cetatean moldovean care a dobandit cetatenia romana (a depus juramantul si a primit certificatul de cetatean roman, dar inca nu detine actele romanesti - cod numeric, pasaport, carte identitate, certificat nastere) cu rezidenta permanenta in Spania, poate circula prin Romania cu autoturismul propriul inmatriculat in Spania, mai mult de 5 zile (21 de zile)?
stiam ca cetatenii moldoveni (fara cetatenie romana) cu rezidenta in UE au dreptul doar la tranzit (5 zile maxim) pe teritoriul Romaniei.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
cuziamusia, utilizator

Alte discuții în legătură

Cetatean modovean in romania, drept de circulatie cu masina inmatriculata in ue cuziamusia cuziamusia cetatean moldovean cu cetatenia romana (a depus juramantul si a primit certificatul de cetatean roman, dar inca nu detine actele romanesti - cod numeric, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt un cetățean non ue moldova Giulia Iulia Giulia Iulia Buna ziua,o întrebare mai lunga...pt un cetățean moldovean ce acte necesare iar trebui pt a deveni un membru UE România? Căsătoria ar fi cel mai rapid ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc! taniusa732 taniusa732 Pe 12 iulie am depus juramantul pentru redobandirea cetateniei romane. Cand am fost la evidenta populatiei pentru ca sa-mi fac certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)