avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cetatean modovean in Romania, drept de circulatie cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cetatean modovean in Romania, drept de circulatie cu masina inmatriculata in UE

cetatean moldovean cu cetatenia romana (a depus juramantul si a primit certificatul de cetatean roman, dar inca nu detine actele romanesti - cod numeric, pasaport, carte identitate, certificat nastere) si cu rezidenta permanenta in Spania, poate calatori liber prin Romania cu autoturismul propriul inmatriculat in Spania, mai mult de 5 zile (21 de zile)?
stiam ca cetatenii moldoveni (fara cetatenie romana) cu rezidenta permanenta in UE au dreptul doar la tranzit (5 zile maxim) pe teritoriul Romaniei.

Cel mai recent răspuns: cuziamusia , utilizator 06:09, 21 Februarie 2015
calatoria s-a efectuat fara nici un incident

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare cetatean moldovean pe teritoriul romaniei cuziamusia cuziamusia un cetatean moldovean care a dobandit cetatenia romana (a depus juramantul si a primit certificatul de cetatean roman, dar inca nu detine actele romanesti - ... (vezi toată discuția)
Buna seara... calatorie in ue membru de familie marcelmd marcelmd Sunt cetatean non-ue dar cu certificat de cetatzenie romanesc...pot calatori alaturi de sotziea mea,cetateana a romaniei spre uk{anglia}mersi anticipat.... (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)