avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere romanesc!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere romanesc!

Pe 12 iulie am depus juramantul pentru redobandirea cetateniei romane. Cand am fost la evidenta populatiei pentru ca sa-mi fac certificatul de nastere romanesc. mi-au zis ca permisul de sedere nu este bun. Ce sa inteleg? Cei de la politie ma trimit la evidenta populatiei , cei din urma mi-au zis ca nu au ce sa-mi faca. Precizez ca sunt cu domiciliul in Romania.
Cel mai recent răspuns: taniusa732 , utilizator 19:30, 18 Iulie 2016
Daca v-au spus ca permisul de sedere nu este bun trebuiau sa va motiveze de ce. Depuneti o cerere in scris. Banuiesc ca aveti si pasaport si certificatul de cetatenie.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2016
Justitiarul711, utilizator
Acum 8 ani mi-am facut carte de rezident membru de familie casatorita cu cetatean roman. era de culoare galbena, cand mi l-au schimbat dupa 5 ani nustiu de ce mi-au dat permis de sedere temporar. Acum la evidenta populatiei imi cer carte de rezident permanent care este tot de culoare galbena. Cei de la politie mi-au zis ca cartea de rezident permanent se da doar cetatenilor UE pentru moldoveni se da doar carte de rezident membru de familie. Intrebarea mea este daca prima oara am avut carte de rezident si dupa 5 ani mi s-a dat permis de sedere temporar unde e gresala? ce sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta? taniusa732 taniusa732 Buna seara! Spuneti-mi va rog, care este diferenta dintre carte de rezident si permis de sedere temporara?Multumesc! (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere la primaria localitatii de resedinta permanenta iurri iurri Buna ziua, luni trebuie sa merg la Bucuresti sa depun juramantul de cetatean roman. De doi ani locuiesc in Piatra Neamt (permis de sedere pe termen lung (5 ... (vezi toată discuția)
Dobandirea cetateniei romane cornelius1987 cornelius1987 buna...eu sunt din iasi prietena mea este din chisinau...a depus dosarul pt cetatenie in mai 2011...cam cat o sa dureze pana ce o sa obtina cetatenia(acum cu ... (vezi toată discuția)