avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate radiata -folosire acte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate radiata -folosire acte

Buna seara!
Conform art. 280/3 din legea 31 pe 1990, citez " folosirea, cu stiinta, a actelor unei societati radiate, ca urmare a neindeplinirii obligatiilor prevazute de lege, constituie infractiune" Ce inseamna societate radiata ca urmare a neindeplinirii obligatiilor prevazute de lege??
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 09:13, 31 Iulie 2014
Referitor la acelasi articol. El face parte din capitolul III --- Lichidarea societăţilor pe acţiuni şi în comandită pe acţiuni.

Este aplicabil doar acestor tipuri de societati sau se refera si la SRL-uri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul admin. "accepta" facturi in numele unei societati deja radiate ContSters137516 ContSters137516 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste opinii vizavi de o problema pe care eu nu am mai intalnit-o in practica mea (ce-i drept cam scurta). Am o somatie de ... (vezi toată discuția)
Acte pe o firma radiata Catalina Apetrachioaei Catalina Apetrachioaei o societate demareaza o actiune in justitie pentru recuperarea unei datorii comerciale.Intre timp, fara sa stie ORC dispune radierea sa, iar actiunea sa ... (vezi toată discuția)
Promovare actiuni si aparari in numele unei firme radiate? eagle_free eagle_free Buna ziua. Avem si noi o problema de lamurit in legatura cu o firma. Astfel, intre 2 firme au existat raporturi juridice comerciale care au dat nastere la ... (vezi toată discuția)