avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare pe functie cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare pe functie cu studii superioare

Domeniul sanitar.
Neaplicarea de catre anagajator a prevederilor art.196^1 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, in conditiile cand s-a solicitat acesta modificare a incadrarii avand indeplinite cerintele de studii, poate constitui un conflict de munca? Cum se poate solutiona daca anagajatorul refuza sistematic aplicarea acetei prevederi, iar in cazul in care este necesara chemarea in judecata, care ar fi formularea si la ce instanta?

Alte discuții în legătură

Studii superioare buhum buhum sunt asistent medical am uramt scaoala postliceala sanitara si acum mi-am luat licenta in asistenta medicala (dupa ce am urmat facultatea -4 ani).as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Organizare departament securitate si sanatate in munca apetra apetra Dat fiind ca suntem o unitate mare (200 angajati) avem un departament ssm din care fac parte 4 persoane (2 cu studii superioare tehnice, 1 cu scoala de maistri ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate (ehic) galadriel galadriel Buna ziua, exista vreo baza legala conform careia, pentru a primi Cardul European de Sanatate, e necesar sa se faca dovada platii contributiilor la ... (vezi toată discuția)