avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie garaj

In anul 1997 am construit un garaj cu autorizatie de constructie.In urma unui proces de plata imbunatatiri pe lg 10/2001,mi a fost taiat de la plata ,pe motivul ca este o constructie separata de locuinta.Mentionez ca garajul este construit in curtea imobilului.Este posibil sa fie taiat de la plata?Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile dtra.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasilecroitoru , utilizator 12:18, 1 August 2014
vasilecroitoru a scris:

In anul 1997 am construit un garaj cu autorizatie de constructie.In urma unui proces de plata imbunatatiri pe lg 10/2001,mi a fost taiat de la plata ,pe motivul ca este o constructie separata de locuinta.Mentionez ca garajul este construit in curtea imobilului.Este posibil sa fie taiat de la plata?Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile dtra.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este de legal emoldoveanu emoldoveanu Ca, in lipsa mea, cineva sa intre in curte pentru a imi lua contoarul de apa sub motivul ca a fost construit caminul de apa si racordul de apa fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Cat este de legal emoldoveanu emoldoveanu Ca, in lipsa mea, cineva sa intre in curte pentru a imi lua contoarul de apa sub motivul ca a fost construit caminul de apa si racordul de apa fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Este legal? emoldoveanu emoldoveanu Ca, in lipsa mea, cineva sa intre in curte pentru a imi lua contoarul de apa sub motivul ca a fost construit caminul de apa si racordul de apa fara autorizatie ... (vezi toată discuția)