avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal?

Ca, in lipsa mea, cineva sa intre in curte pentru a imi lua contoarul de apa sub motivul ca a fost construit caminul de apa si racordul de apa fara autorizatie de constructie? Asta (intrarea in curtea mea) s-a produs miercuri 10 ianuarie, eu am fost anuntat de vecinii care au atras atentia ca nu este legal .

Mentionez ca acesta constructie se afla din 2001 pe terenul pe care il detin din 1954 si pe care Primaria a eliberat un titlu de proprietate in 1997 si in 2003! (aici este alta discutie: este posibil ca la doua date diferite (1997 si 2003) sa se elibereze titluri de proprietate cu acelasi numar si continut diferit?

Multumesc mult,
Emil
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:53, 16 Ianuarie 2007
Un sfat despre ce am de facut, va rog! Nu cred ca este normal ca sa se intre in curtea mea, in lipsa mea ! Ce pot sa fac? Macar sa previn astfel de situatii?

Multumesc mult,
Emil
mai intai ar trebui sa aduceti la cunostinta unitatii in cauza fapta comisa de salariatii sai...chiar daca au dreptate, situatia nu se rezolva astfel...trebuiau sa va notifice..
apoi, se impune sa va securizati mai bine curtea : lacate, zavoare la porti, chiar si un caine mai fioros poate fi lasat liber prin curte...
succes...
1. cine a luat aparatul de masura?
2. racordarea era legala, autorizata?
3. pt. constructia caminului, intervine prescriptia in constructii:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este de legal emoldoveanu emoldoveanu Ca, in lipsa mea, cineva sa intre in curte pentru a imi lua contoarul de apa sub motivul ca a fost construit caminul de apa si racordul de apa fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Cat este de legal emoldoveanu emoldoveanu Ca, in lipsa mea, cineva sa intre in curte pentru a imi lua contoarul de apa sub motivul ca a fost construit caminul de apa si racordul de apa fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate emoldoveanu emoldoveanu Multumind celor care mi-au raspuns la intrebarea anterioara, revin cu intrebarea "din fundal" : Cum se poate sa se elibereze doua titluri cu acelasi numar ... (vezi toată discuția)