avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Monument funerar peste mormantul bunicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Monument funerar peste mormantul bunicii

Buna ziua! Bunicii mei sunt înmormantati în cimitirul din satul unde au trait. Noi, eu și parintii nu avem posibilitatea de a merge foarte des la mormintele acestora, care nu sunt amenajate/îngradite. Totusi, mormintele sunt vizibile. Anul acesta, la inceputul verii, ajunsi la locul mormintelor, am ramas stupefiati să constatăm că o treime din mormântul bunicii a disparut sub o constructie funerară recent construita peste mormantul vecin al unei alte persoane decedate demult. Nu stim ce sa facem, cui sa ne adresam pentru rezolvarea situatiei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:24, 31 Iulie 2014
Initial adresati-va administratiei cimitirului respectiv
Practic,nu exista o administratie, cimitirul aparține de primărie. voi adresa o sesizare/solicitare. Multumesc.
Solicitati clarificari la serviciul abilitat sa autorizeze executia de lucrari in cadrul cimitirului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu ... Diana Feder Diana Feder Buna ziua! In luna mai 2021 am mers la mormântul bunicului meu din sat Vlădeni judetul Iași și spre surprinderea mea,am găsit în monument funerar al unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua bunicii mei au fost inmormantati in satul in care au ... Mihaela Puscasu Mihaela Puscasu Buna ziua Bunicii mei au fost inmormantati in satul in care au trait, acestia sunt morti de peste 30 de ani. Anul acesta cand am fost sa fac mormintele de ... (vezi toată discuția)
Este profanare de morminte sau nu? banatzanu banatzanu Initial doresc sa construiesc o cripta pentru locul de veci al buniciilor mei, constructia urmeaza sa se desfasoare peste locul de mormant al unui fost membru ... (vezi toată discuția)