avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie card de credit

buna ziua,
as vrea sa stiu daca o datorie la un card de 500 lei se prescrie daca ultima plata a fost facuta in luna aprilie 2010
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:22, 5 August 2014
Daca au trecut 3 ani de la data scadentei fara ca banca sa fi facut demersuri pt recuperarea datoriei, fara sa se fi produs acte pt intreruperea termenului de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire... prescriptie mirelazod mirelazod am o mare nelamurire.#-o....deci la prescriere datorii, am luat credit bancar in septembrie 2006 pe 5 ani, am platit rata pana in octombrie 2007...cand se ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca s-a prescris o datorie? Andreea_Hulea Andreea_Hulea In 2006 am facut la banca unde mi se vira salariul o descoperire de cont in valoare de 1670 lei. Tot atunci banca mi-a facut o oferta si pt un card de ... (vezi toată discuția)