intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de 70% e in ancheta si posibil sa intre la inchisoare ptr datorii la stat pe o alta firma(lucru pe care eu nu l-am stiut..evident)...cum sa fac sa inchid firma sau sa ii suspend activitatea?.....Precizez ca firma a fost infiintata in 2005 de mine si tatal meu(eu asociat unic el administrator), a avut activitate pana in 2006 dupa care au fost depuse bilanturi pe 0; iar anul trecut in noiembrie am devenit eu administrator si asociat (30%) cu inca un asociat 70 %...va rog sa imi dati un raspuns orice,ptr ca eu nici nu vreau si nici nu pot avea grija de activitatea firmei in continuare.Va multumesc anticipat.
o puteti inchide fara probleme, eventual suspenda pentru 3 ani.Completati formularele si faceti o decizie AGA de suspendare sau de lichidare, pe care trebuie sa aveti si semnatura asociatului.Problema este daca el nu vrea sa inchideti firma...;)
Cel mai indicat ar fi sa faceti suspendarea firmei conform legii la registrul comertului, avand posibilitatea ca mai tarziu sa reluati activitatea daca veti dori.
sunt de acord cu suspendarea , dar ati putea sa mai colaborati cu o asemenea persoana?....Eu una nu.sunt de acord si cu suspendarea , dar raul l-as taia de la radacina si cu mentiuni speciale.
Suspendare firma
CORNELIA B
BUAN ZIUA !
Pentru suspendarea unei firme as dori sa-mi spuneti si mie ce trebuie facut,ce pasi trebuie sa urmez,daca pot sa suspend o firma cu datorii catre ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar
bogdyban
Buna seara,
Am o firma de 6 luni care pana in momentul de fata nu si-a inceput activitatea, din cauza situatiei economice sunt pesimist in privinta comenzilor ... (vezi toată discuția)