avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce cei cu diabet insulinodependent nu sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce cei cu diabet insulinodependent nu sunt integrati in gradul 2

Buna ziua,as dori sa stiu motivul sau de ce sint incadrata in gradul 4de handicap precizez ca am diabet de la 16ani si jumatate si fac insulina de4ori pe zi,am complicatii destul de multe,am fost si mi-am ridicat certificatul de handicap si ,,surpriza'' ma incadrez la ultimul grad,de ce?Mie nu mi-e bine, nici o zi nu seamana cu cealalta.Va rog ajutati-ma si lamuriti-ma.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 16:34, 31 Iulie 2014
Daca aveti diabet grad 1 si acesta va dat diverse complicatii la inima rinichi vedere etc demonstrate prin documente medicale atunci ar fi trebuit sa va dea grad 2 in acest caz faceti contestatie catre comisie superioara de expertiza persoane cu handicap iar dupa aceea daca nu va dau raspunsul dorit atunci faceti actiune in instanta cred ca aveti sansa de castig caci mai stiu si alte cazuri de sa intamplat la fel.
mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap schimbat; am vreo sansa la tribunal? chitimia chitimia Nu stiu daca am postat bine subiectul meu de discutie pentru ca abia m-am inscris pe site ,asa ca o sa va spun problema mea : sunt bolnav de diabet de 28 de ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sun cu diabet zaharat insulino dependent si fac 4 doze de insulina pe zi de la varsta de 11 ani in prezent am 34 deci de 23 de ani sufar de aceasta ... (vezi toată discuția)
Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)