avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de construire

la ce distanta poti sa construiesti de un post transformare enel
Cel mai recent răspuns: dannyy80 , utilizator 18:24, 31 Iulie 2014
Cat mai departe ptr ca e nociv pentru sanatate... sa dovedit atat la noi cat si aiurea in lume ca atat liniile electrice de inalta tensiune cat si posturile de transformare sunt cancerigene
problema mea este alta, in fata blocului unde locuiesc se afla un post de transformare iar de acesta au aparut doua garaje adhoc. Intre postul de transformare si bloc a ramas un spatiu liber pe care Primaria la transformat in parcare ptr. rezidenti. nu demult un garaj a fost vandut si noul proprietar s-a adresat primariei ca nu are acces la garaj, mai bine zis cale de acces. primaria acum vrea sa ne retraga autorizatiile de parcare de rezident. intrebarea mea este daca enel isi da acordul privind aceste constructii ilegale. va multumesc.
nu cred ca isi va da...chiar daca isi va da acordul dvs daca va este retrasa autorizatia de parcare aveti posibilitatea sa atacati in instanta si sa obtineti dreptate
Cei de la primarie spun ca proprietarul garajului a actionat in instanta primaria, iar aceasta trebuie sa puna in executare hotararea instantei. Dilema este ca nici cei de la primaria nu vor sa ne comunice ce documente au in posesie sau hotararea instantei. Noi am facut o sesizare la Primarie , Consilier Juridic, Serv. Urbanism si Disciplina in constructii si acestia ezita sa se pronunte, a ramas sa vina la fata locului sa vada.... si ce sa negociem ca la piata... adica un loc de parcare sa diaspara ca sa il ia prop. garajului ca sa aiba acces,
Cei de la primari spun ca garajul este in cadastrul puz. si plateste impozit pe el. Intrebarea este cum poate o instanta din romania, sa dea dreptate de cauza unei pers. cu cateva acte? Eu cred cu tarie ca acesta constructie nu are autorizatie de construire si toate celelalte avize necesare. Spun asta din propria experienta ca ptr. o amenajare interioara la apartament ca sa obtin aut. de constr. au fost necesare o sumedenie de avize si proiecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema obtinere autorizatie constructie garaj. alexandruuu99 alexandruuu99 Buna seara! De 5luni, ma tot chinui sa obtin autorizatie pentru constructia unui garaj. Am obtinut certificat de urbanism, acordul primariei, al consiliului ... (vezi toată discuția)
Parcare pe domeniul public Dalicos Dalicos Buna ziua , am o intrebare , obisnuiesc sa parchez intr o parcare pe domeniul public situată în spatele blocului, parcare hasurata de primărie in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie de constructie. de 2 ani ma chinui sa fac ... popa07ady popa07ady Obtinere autorizatie de constructie. De 2 ani ma chinui sa fac o extindere a casei existente in Sinaia.Initial am fost impreuna cu arhitecta la urbanism ,unde ... (vezi toată discuția)