avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare pe domeniul public
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare pe domeniul public

Buna ziua , am o intrebare , obisnuiesc sa parchez intr o parcare pe domeniul public situată în spatele blocului, parcare hasurata de primărie in urma cu 1 an, deci ok. In dreptul locului de parcare exista o construcție transformată în garaj cu portile spre locurile de parcare. Proprietarul de la casa cu garajul are dublu acces in curte, în primul rând pe o stradă principală iar acum mai nou și-a revendicat si aceasta iesire din curte, astfel se pierd 2 locuri de parcare din domeniul public. Am sesizat primaria , care mi-a comunicat că proprietarul garajului a obținut aviz in anul 2018. Va rog sa imi spuneti ce este de facut . Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Parcare ilegalã pe proprietate privatã Relu2011 Relu2011 Bună seara. Locuiesc în municipiul Iaşi şi am următoarea problemă: deţin un loc de parcare (aflat în curtea blocului unde locuiesc) şi un garaj ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare domeniu public ionelachirvase ionelachirvase Buna ziua. In luna ian.2018 am depus online la primarie cerere pt parcare pe domeniu public, la care am anexat in aceeasi luna certificatul de handicap al ... (vezi toată discuția)
Parcare ionelachirvase ionelachirvase Buna ziua In zona unde locuim , avem 2 vecini care locuiesc la casa si desi au in dreptul portii afisat garaj/nu blocati accesul, ei parcheaza mereu in ... (vezi toată discuția)