avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Chiosc cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Chiosc cadastru

Buna ziua,

Am o intrebare ref la un chiosc.
Aceste nu se afla in spatiul public, se afla in spatiul privat in chirie, mai are nevoie de cadastru?
Daca se poate va rog sa imi dati si un extras legislativ ceva.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: usser123 , utilizator 19:46, 4 August 2014
din cate stiu eu, orice constructie definitiva este cuprinsa in planurile cadastrale... chioscul la care va referiti e posibil sa fie o constructie provizorie, adica o constructie ce nu este fixata in sol, fara temelie...si atunci, nu este cazul sa mai fie prinsa in planurile cadastrale
La ce cadastru va referiti ? La aprobări de amplasare, certificat de urbanism si Autorizație de construcție ?
Ma refer la o constructie provizorie, care este pusa pe niste BCA nu este fixata in sol.
Da ma refer la amplasare, certificat de urbanism si Autorizație de construcție!
in cazul acesta mai are nevoie de aceste acte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie provizorie chiosc pvc pe proprietatea privata ContSters266201 ContSters266201 Am adus un chiosc de pvc pe terenul socrului si am aflat cam tarziu ca este nevoie de autorizatie de constructie provizorie #-o . Vreau sa-mi deschid un punct ... (vezi toată discuția)
Amplasare toneta (chiosc) fara autorizatie de construire Smera Smera Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren privat, aflat in zona de protectie a unui monument istoric. Pe terenul respectiv doresc sa amplasez, fara ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)