avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ln cautarea unei adeverinte de grupa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ln cautarea unei adeverinte de grupa

buna ziua! unde ma pot adresa sa scot oadv. de grupa pt o persoana care a lucrat ia gr 1 din 1983-1997 la foraj sonde bucuresti sa care sa radiat avand in vede re ca am fost si la arhivele nationale ,onrc si iTM nu stiu unde sa mai apelez cine poate da o relatie ii multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:18, 2 August 2014
„Foraj Sonde Bucuresti“ SA a fost cumparata de catre „Trivale“ SA Pitesti,cu sediul in Str. Depozitelor nr. 6, Pitesti,jud. Arges.
Buna ziua.
Ma confrunt cu o situatie similara. Am lucrat cativa ani in grupa 2 de munca la Fabrica de Piele si Incaltaminte Agnita, jud. Sibiu, care nu cred ca mai functioneaza. Unde pot sa ma adresez pentru a primi adeverinta referitoare la perioada de grupa? Va multumesc. Cu respect.
Incercati la Directia Arhivelor Nationale Sibiu, Str. Arhivelor nr.3, cod 550164, jud. Sibiu
Telefon: 0269/ 208519
E-mail: sibiu.an@mai.gov.ro
Program Relaţii cu Publicul: Luni-Miercuri, Vineri: 8.30-16.30, Joi: 8.30-18.30

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinþã cu venituri - arhivã dispãrutã? ContSters278009 ContSters278009 Sunt pensionat de invaliditate si am nevoie de o adeverinta de venit, pentru anii 1988-1991, cand am lucrat la I.C.S.L.F. Sibiu si GOSTAT. Nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)
Bună seara,caut de ceva timp arhiva de la ita autobaza 6/medgidia,in ... Emyne Emyne Bună seara,caut de ceva timp arhiva de la ITA AUTOBAZA 6/MEDGIDIA,in vederea obținerii adeverinței de grupă pentru depunerea dosarului de pensionare.Se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru ani de munca liaminea liaminea buna seara,as dori sa aflu de unde ar mai putea sotul meu sa primeasca o adeverinta referitoare la perioada lucrata pe litoral, ca si chelner in perioada ... (vezi toată discuția)