avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Eligibilitate Program Prima Casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Eligibilitate Program Prima Casa

Buna ziua ,

Detin un imobil cumparat prin programul Prima Casa 1 . Anul viitor as dori sa vand imobilul deoarece se implinesc cei 5 ani si sa imi cumpar un apartament. Va rog sa imi spuneti daca ma pot incadra din nou in acest program .Daca este o conditie sa nu fi beneficiat in trecut de acest program sau alta reglementare in care sa nu ma incadrez.

multumesc,

Alte discuții în legătură

Prima casa - daca sotul meu are pe numele lui un apartament ramoi ramoi Buna ziua, Am si eu o intrebare in situatia urmatoare: sotul meu detine un apartament de 1 camera cumparat inainte de casatorie. Noi am dat avansul anul ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul prima ... alexma alexma Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul Prima Casa mai devreme de 5 ani in conformitate cu noile conditii impuse incepand cu 2021? Am fost ... (vezi toată discuția)