Am si eu o intrebare in situatia urmatoare: sotul meu detine un apartament de 1 camera cumparat inainte de casatorie. Noi am dat avansul anul trecut pentru un apartament mai mare si ar urma sa luam credit in toamna asta. Eu nu am pe numele meu (sau impreuna cu sotul) nici o locuinta si nici un credit imobiliar.
Va rog sa imi spuneti in ce conditii as putea beneficia si eu de oferta aceasta cu Prima casa.
E posibil sa iau creditul numai pe numele meu si sa ramanem proprietari amandoi? Sau trebuie ca apartamentul sa fie doar pe numele meu si la fel si creditul? Sotul poate fi coplatitor in acest caz?
S-a mai pus problema aceasta.astfel , se pare ca daca locuiti impreuna cu sotul in apartamentul pe care l-a achizitionat inainte de casatorie si daca aveti domiciliu pe acea adresa , din pacate nu va puteti incadra in proiectul "prima casa"
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si doamna ramoi doar ca noi nu locuim in apartamentul respectiv si nici domiciliul nu il avem acolo. In acest caz pot beneficia de acest program?
Multumesc si astepr raspuns.
Nici dvs nu va incadrati la programul prima casa fiindca , ca si familie , aveti un imobil in care puteti locui!B-)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj
asdfgh!1
Buna ziua!
Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa
kip_as
Buna ziua ,vreau sa fac un credit prima casa dar am unele nelamuriri , eu am un apartament sub 50 m2 deci ma incadrez,dar am un testament in care ... (vezi toată discuția)