Ok, va multumesc. Dar ma puteti ajuta cu o baza legala? cei de la ANAF au spus ca era bine sa avem trecuta in contract suma bruta, nu suma neta..... Multumesc
Părţile sunt libere să încheie orice contracte şi să determine conţinutul acestora, în limitele impuse de lege, de ordinea publică şi de bunele moravuri.
Da, dar cei de la ANAF tot sustin ca era ok sa fie trecuta renumeratia bruta, dar noi am trecut renumeratia neta si urmatorul art. : Partile sunt in cunostinta de cauza cu privire la obligatiile ce revin S.C. _________________S.A. de a retine la sursa impozitul pe venit, precum si contributiile legale la sistemul public de asigurari de sanatate. Partile convin de asemenea ca SC ___________________ SA sa procedeze si la retinera si virarea in termenul legal a tuturor celorlalte contributii obligatorii ale mandatarului, cum ar fi contributiile la sistemul public de pensii si asigurari sociale, contributia la fondul de somaj, etc. In cazul in care dupa semnarea prezentului contract apar obligatii suplimentare asupra veniturilor rezultate din modificarea legii, aceste obligatii vor fi suportate de S.C. ___________S.A. fara a afecta venitul net al mandatarului.
Probleme la cas
adela_ontica
Buna ziua.
Din anul 2009 lucrez in baza unui contract de agentie .Din 2009 pana in data de 30-06-2012 mi-am platit singura toate contributiile la care am fost ... (vezi toată discuția)