avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis italian suspendat pentru alcoolemie peste 0.80
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis italian suspendat pentru alcoolemie peste 0.80

BUNA, ma poate ajuta cineva cu un raspuns mai sigur,, am avut permisul suspendat pentru alcool mi sa facut dosar penal si acum peste tot am-i spune ca se anuleaza permisul, permisul fiind italian nu am avut niciodata permis romanesc, si vreau sa stiu daca politia romana poate anula un permis lasat de alt stat menbru UE, avand in vedere ca eu munceam ca sofer si acuma sunt disperat pentru greseala care am facuto. VA MULTUMESC, !!
Cel mai recent răspuns: scortanuc , utilizator 18:50, 2 August 2014
Din cazurile mele mai vehi daca imi aduc bine aminte nu se anula permisul italian.
Aveam clienti care conduceau in alte tari dar nu in Romania.

Deci, in Italia veti putea conduce dupa ce va ajunge permisul acolo.
va multumesc frumos domnule avocat pt. ca aici unde merg numai de anulare se vorbeste, asa am mai citit pe forum ca nu se poate anula dar politia spune ca se anuleaza ,, VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere italian suspendat in romania sorinrosca sorinrosca cetaten roman cu resedinta in italia,permis de conducere italian,judecat si condamnat la 7 luni cu suspendare+permis anulat pt alcool fara victime,fara pagube ... (vezi toată discuția)
Permis anulat, făcut in italia Cristihans87 Cristihans87 Buna In data de 05/04/2011 mi-a fost adus la cunoștința ca sentința a devenit definitiva și irevocabila prin care mi se interzice dreptul de a conduce pe ... (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)